courtesy of Jens Lyck
Loading

Om guzzitech.dk

Det hele startede med at jeg var var irriteret over eksperter på 15 år, der kunne lave hjemmesider - og jeg kunne ikke! Jeg lånte et par bøger og gik så i gang med at læse og lære.

Jeg havde temmelig meget Moto Guzzi materiale liggende på PC'en, så det var naturligt at bruge noget af det til at eksperimentere med, og efterhånden blev det så omfattende at jeg kom i tanke om at det muligvis var godt nok til at andre gad se det også.

Der gik temmelig lang tid inden jeg gik online, for jeg havde nogle ufravigelige krav til min side:

  • Der skulle være brugbart og interessant materiale.
  • Siden skulle være stramt struktureret og nem at finde rundt på.
  • Den skal være rar at kikke på, der er ikke noget værre end en hjemmeside med alt for mange farver og effekter der blinker som et skydetelt i regnvejr.
  • Ingen “under construction” sider.
  • Siden skulle loade hurtigt.

Det gik vist meget godt, for der kom mange positive tilbagemeldinger, og besøgstallet var langt over hvad jeg havde turdet håbe. Så jeg byggede lystigt videre og eksperimenterede med forskellige tiltag - ikke alt var succes, men jeg lærte en masse.

Man får jo ikke tildelt overvældende mængder serverplads hos sin udbyder, og adressen var ikke særlig nem at huske, så jeg har købt domænet www.guzzitech.dk. og noget mere plads på et webhotel. Så er der heller ikke nogen ballade hvis jeg en dag skulle finde på at skifte udbyder.

En lige lovlig kreativ journalist har på et tidspunkt brugt løs af mine tekster og har sat sit eget navn under, så derfor gælder følgende:

Kommerciel brug af materiale fundet på guzzitech.dk er ikke tilladt uden mit samtykke

/Jens Lyck