courtesy of Jens Lyck
Loading

Billedgalleri

Siden her er for alle der gerne vil vise deres Moto Guzzi frem. 

Mail et godt billede til mig, så vil jeg sætte det på siden.

Click to enlarge

Mikael's LM2. Nymalet og næsten helt original. Læs Mikael's erfaringer her !

Mikael's LM2. Nymalet og nsten helt original. Ls Mikael's erfaringer her !
Click to enlarge

Mikkel's Le Mans er også en 2'er, men bestemt ikke original. Rå !

Mikkel's Le Mans er ogs en 2'er, men bestemt ikke original. R !
Click to enlarge

Endnu en 2'er - Karstens cykel er om muligt endnu mere original end Mikaels, det er vist kun tændrørshætterne der er skiftet til nogen vandtætte udgaver.

Endnu en 2'er - Karstens cykel er om muligt endnu mere original end Mikaels, det er vist kun tndrrshtterne der er skiftet til nogen vandttte udgaver.
Click to enlarge

Poul kører California 3 fra 1989, absolut en full-dresser. Han kommer nok ikke først til Alperne, men er nok noget friskere end os andre når han ankommer.

Poul krer California 3 fra 1989, absolut en full-dresser. Han kommer nok ikke frst til Alperne, men er nok noget friskere end os andre nr han ankommer.
Click to enlarge

Lars Ola er fra Norge og kører Le Mans 3 fra 1984. Læg mærke til den fikse bagagebærer og det ekstra kåbeglas. Nydeligt.

Lars Ola er fra Norge og krer Le Mans 3 fra 1984. Lg mrke til den fikse bagagebrer og det ekstra kbeglas. Nydeligt.
Click to enlarge

Erik's LM3 er fra 1982, og dermed en af de første 3'ere. Bemærk det italienske Gaman sæde og den tyskproducerede bagagebærer. Erik har også, som så mange andre, skiftet karburatorfjedrene til en lettere udgave. Det kan ikke ses på billedet :-)

Erik's LM3 er fra 1982, og dermed en af de frste 3'ere. Bemrk det italienske Gaman sde og den tyskproducerede bagagebrer. Erik har ogs, som s mange andre, skiftet karburatorfjedrene til en lettere udgave. Det kan ikke ses p billedet :-)
Click to enlarge

Denne LM3 er fra 1982 og tilhører Søren. Bortset fra den sorte forskærm er den vist meget tæt på at være helt original.

Denne LM3 er fra 1982 og tilhrer Sren. Bortset fra den sorte forskrm er den vist meget tt p at vre helt original.
Click to enlarge

Her er Per's LM4. Cyklen er modificeret med en Stein-Dinse halvkåbe og en række diskrete detaljer. Bemærk forbremsen, det ligner en konvertering til 300mm skiver.

Her er Per's LM4. Cyklen er modificeret med en Stein-Dinse halvkbe og en rkke diskrete detaljer. Bemrk forbremsen, det ligner en konvertering til 300mm skiver.
Click to enlarge

Denne LM3 tilhører Trond. Han er fra Norge og bryder sig ikke meget om plastic - Spændende ombygning!

Denne LM3 tilhrer Trond. Han er fra Norge og bryder sig ikke meget om plastic - Spndende ombygning!
Click to enlarge

Kai er fra Tyskland og kører denne 1000S. Her er sportscyklen i sin helt basale form, kun det nødvendige, intet andet. Dejligt!

Kai er fra Tyskland og krer denne 1000S. Her er sportscyklen i sin helt basale form, kun det ndvendige, intet andet. Dejligt!
Click to enlarge

Jannik's LM3 er monteret med en LM1 kåbe og et modificeret Gaman sæde. Læg også mærke til fodhvilerne - det ligner en Finkentey & Klaumann ting.

Jannik's LM3 er monteret med en LM1 kbe og et modificeret Gaman sde. Lg ogs mrke til fodhvilerne - det ligner en Finkentey Klaumann ting.
Click to enlarge

Jean-Marc i Frankrig ville gerne have en SuperTwin med Daytona motor, men når Ghezzi & Brian ikke laver den må man jo selv......Se historien og flere billeder på hans hjemmeside

Jean-Marc i Frankrig ville gerne have en SuperTwin med Daytona motor, men nr Ghezzi Brian ikke laver den m man jo selv......Se historien og flere billeder p hans hjemmeside
Click to enlarge

Carsten's LM4 er næsten en 5'er Den er monteret med en LM5 kåbe og 18" forhjul. Cyklen er fra 1985.

Carsten's LM4 er nsten en 5'er Den er monteret med en LM5 kbe og 18 forhjul. Cyklen er fra 1985.
Click to enlarge

Denne 750 S3 er fra 1976, og Niels har haft den siden 1977. Original på nær 40mm karburatorer og Tarozzi fodhvilere, +300.000 km - Still crazy after all those years !

Denne 750 S3 er fra 1976, og Niels har haft den siden 1977. Original p nr 40mm karburatorer og Tarozzi fodhvilere, +300.000 km - Still crazy after all those years !
Click to enlarge

Jens ejer denne 850T fra 1974. Den er monteret med en ekstra skive foran og nogle nyere karburatorer, men er ellers temmelig original.

Jens ejer denne 850T fra 1974. Den er monteret med en ekstra skive foran og nogle nyere karburatorer, men er ellers temmelig original.
Click to enlarge

En nydeligt customiseret California 3 fra 1990 der tilhører Götz fra Tyskland. Forgaflen er lagt 6 grader fladere og der er sat bredere fælge/dæk på - væsentligt mere stilren end et japansk juletræ.

En nydeligt customiseret California 3 fra 1990 der tilhrer Gtz fra Tyskland. Forgaflen er lagt 6 grader fladere og der er sat bredere flge/dk p - vsentligt mere stilren end et japansk juletr.
Click to enlarge

Kurt er fra Belgien og ejer denne (næsten) originale LM1 fra 1976. Det er et tidligt eksemplar med rund baglygte, sædet er ikke originalt.

Kurt er fra Belgien og ejer denne (nsten) originale LM1 fra 1976. Det er et tidligt eksemplar med rund baglygte, sdet er ikke originalt.
Click to enlarge

Denne V7 fra 1971 ejes af Al fra Californien. Den er boret op til 1000cc, der er to tændrør i hvert topstykke, og den er monteret med høj knast og 36mm karburatorer. Det er jo nærmest en forklædt Le Mans !!!

Denne V7 fra 1971 ejes af Al fra Californien. Den er boret op til 1000cc, der er to tndrr i hvert topstykke, og den er monteret med hj knast og 36mm karburatorer. Det er jo nrmest en forkldt Le Mans !!!
Click to enlarge

Nej, det er ikke en Le Mans - men det er svært at se. Denne 850T fra 1975 tilhører George fra Canada. Nydelig ombygning.

Nej, det er ikke en Le Mans - men det er svrt at se. Denne 850T fra 1975 tilhrer George fra Canada. Nydelig ombygning.
Click to enlarge

En næsten original Le Mans 3, ejet af Jose fra Spanien. Den er udstyret med Gaman sæde og 950 cc Gilardoni cylindre.

En nsten original Le Mans 3, ejet af Jose fra Spanien. Den er udstyret med Gaman sde og 950 cc Gilardoni cylindre.
Click to enlarge

Her er Bendik's Le Mans 3. Bortset fra kåben er den næsten standard at kikke på, men skindet bedrager: Den er monteret med close ratio gearkasse, 950cc Gillardoni cylindre, lettet svinghjhul, Dyna 3 tænding, og ensretter/regulator i generatordækslet. Udvendigt ses det lækre Verlicchi styr og en fin bagagebærer.

Her er Bendik's Le Mans 3. Bortset fra kben er den nsten standard at kikke p, men skindet bedrager: Den er monteret med close ratio gearkasse, 950cc Gillardoni cylindre, lettet svinghjhul, Dyna 3 tnding, og ensretter/regulator i generatordkslet. Udvendigt ses det lkre Verlicchi styr og en fin bagagebrer.
Click to enlarge

Lou fra Australien ejer denne LM1. Motoren er udstyret med 950 cc cylindre, lettet svinghjul, og dual plugged topstykke. Forbremsen har fået de fine fire stemplede Brembo'er på.

Lou fra Australien ejer denne LM1. Motoren er udstyret med 950 cc cylindre, lettet svinghjul, og dual plugged topstykke. Forbremsen har fet de fine fire stemplede Brembo'er p.
Click to enlarge

Per er den første der har sendt et billede af en small-block til galleriet. Hans V65 er fra 1981 og rimeligt original, pånær en 2-i-1 udstødning.

Per er den frste der har sendt et billede af en small-block til galleriet. Hans V65 er fra 1981 og rimeligt original, pnr en 2-i-1 udstdning.
Click to enlarge

Ken fra Florida, USA, ejer denne V11 EV fra 1998. Den er ikke blot en pyntegenstand men bliver brugt til både hverdag og rejser (ikke almindeligt i USA). Ken kalder selv farven for hotdog og sennep :-)

Ken fra Florida, USA, ejer denne V11 EV fra 1998. Den er ikke blot en pyntegenstand men bliver brugt til bde hverdag og rejser (ikke almindeligt i USA). Ken kalder selv farven for hotdog og sennep :-)
Click to enlarge

1997 Sport 1100i, der ejes af Paul fra New Jersey i USA. Diskret modificeret, og med den firkantede amerikanske forlygte.

1997 Sport 1100i, der ejes af Paul fra New Jersey i USA. Diskret modificeret, og med den firkantede amerikanske forlygte.
Click to enlarge

Jussi fra Finland har denne California Jackal, med Eaton kompressor, specielle elektronikdele, fræst aluminium, og kulfiber. Han kan kontaktes på mail for yderligere info.

Jussi fra Finland har denne California Jackal, med Eaton kompressor, specielle elektronikdele, frst aluminium, og kulfiber. Han kan kontaktes p mail for yderligere info.
Click to enlarge

Der er ikke mange der bygger small-block Guzzi'er om, men det kan godt lade sig gøre. Denne V75 ejes af Terje i Norge.

Der er ikke mange der bygger small-block Guzzi'er om, men det kan godt lade sig gre. Denne V75 ejes af Terje i Norge.
Click to enlarge

Rob fra England er den første der sender et billede af en V50. Det er en Mark II, og den ser helt original ud hvis man ser bort fra bagagebæreren.

Rob fra England er den frste der sender et billede af en V50. Det er en Mark II, og den ser helt original ud hvis man ser bort fra bagagebreren.
Click to enlarge

- men Rob har solgt V50'eren, og kører nu på denne nymalede 1000 SP. Den har lige været i Barcelona og retur - på en uge.

- men Rob har solgt V50'eren, og krer nu p denne nymalede 1000 SP. Den har lige vret i Barcelona og retur - p en uge.
Click to enlarge

Egil fra det nordlige Norge har denne California II. Nydelig lakering, og meget fin stand for en cykel fra 1982.

Egil fra det nordlige Norge har denne California II. Nydelig lakering, og meget fin stand for en cykel fra 1982.
Click to enlarge

En V35TT fra 1985 som tilhører Ted i Canada. Der er ikke mange af dem - og slet ikke i så fin stand.

En V35TT fra 1985 som tilhrer Ted i Canada. Der er ikke mange af dem - og slet ikke i s fin stand.
Click to enlarge

En Ghezzi & Brian Super Twin er en sjælden men meget smuk fugl. Denne ejes af Larry fra Texas, USA.

En Ghezzi Brian Super Twin er en sjlden men meget smuk fugl. Denne ejes af Larry fra Texas, USA.
Click to enlarge

Denne SP1000 II er fra 1984, og er customiseret gennem de sidste 6 år. Shane i New Zeeland ejer cyklen.

Denne SP1000 II er fra 1984, og er customiseret gennem de sidste 6 r. Shane i New Zeeland ejer cyklen.
Click to enlarge

Tim i England købte denne LM1 for 5 år siden som et vrag. Cyklen har kørt omkring 135.000 miles. Flot restaurering !

Tim i England kbte denne LM1 for 5 r siden som et vrag. Cyklen har krt omkring 135.000 miles. Flot restaurering !
Click to enlarge

Ali's Le Mans 2 fra 1981 har kun kørt 24.000 km - og har fået Moto Italia tilbagerykkersæt og fuldkåbe.

Ali's Le Mans 2 fra 1981 har kun krt 24.000 km - og har fet Moto Italia tilbagerykkerst og fuldkbe.
Click to enlarge

Danny i Belgien ejer denne Le Mans 1 fra 1976. Elektronisk tænding fra tyske Silent Hektik er et godt valg til en LM1.

Danny i Belgien ejer denne Le Mans 1 fra 1976. Elektronisk tnding fra tyske Silent Hektik er et godt valg til en LM1.
Click to enlarge

1985 LM4, der ejes af Knut i Norge. P3 knast, lettet svinghjul, Lafranconi Competizione udstødninger, og det fine Corbin sæde.

1985 LM4, der ejes af Knut i Norge. P3 knast, lettet svinghjul, Lafranconi Competizione udstdninger, og det fine Corbin sde.
Click to enlarge

1971 Nuovo Falcone Civile, der tilhører Audun i Norge. Ombygget til 570cc, 36mm Dell Orto, dobbelt tænding, større ventiler, osv. Ikke mainstream, men spændende.

1971 Nuovo Falcone Civile, der tilhrer Audun i Norge. Ombygget til 570cc, 36mm Dell Orto, dobbelt tnding, strre ventiler, osv. Ikke mainstream, men spndende.
Click to enlarge

1991 V40 Targa, der er produceret til det Japanske marked. Ejes af Shane i New Zeeland. En lille juvel !

1991 V40 Targa, der er produceret til det Japanske marked. Ejes af Shane i New Zeeland. En lille juvel !
Click to enlarge

Rasmus gør noget ved det når han bygger om ! Dette var oprindelig en 1979 LM. Alle monterede dele er enten hjemmelavede eller fra andre Italienske cykler. Se flere billeder på Moto Uniche.

Rasmus gr noget ved det nr han bygger om ! Dette var oprindelig en 1979 LM. Alle monterede dele er enten hjemmelavede eller fra andre Italienske cykler. Se flere billeder p Moto Uniche.
Click to enlarge

Dette var oprindeligt en 1983 LM3! Wim i Holland købte den i original stand for 6 år siden, og har siden ændret en del. 980cc, close ratio gearkasse, 40mm Dell Orto flatslide, elektronisk tænding, 43mm Cerrani forgaffel, monodæmper bag, 17" egerhjul, og alt det kosmetiske der kan ses på billedet.....

Dette var oprindeligt en 1983 LM3! Wim i Holland kbte den i original stand for 6 r siden, og har siden ndret en del. 980cc, close ratio gearkasse, 40mm Dell Orto flatslide, elektronisk tnding, 43mm Cerrani forgaffel, monodmper bag, 17 egerhjul, og alt det kosmetiske der kan ses p billedet.....
Click to enlarge

Richard fra Irland ejer denne smukt restaurerede Spada fra 1979.

Richard fra Irland ejer denne smukt restaurerede Spada fra 1979.
Click to enlarge

Shane købte sin LM1 i England i 1977, og har kørt den gennem Europa, Australien rundt, og nu i USA. 160.000+ miles !!!

Shane kbte sin LM1 i England i 1977, og har krt den gennem Europa, Australien rundt, og nu i USA. 160.000+ miles !!!
Click to enlarge

Dan's 850GT fra 1972 er en rigtig sjældenhed - på danske nummerplader.

Dan's 850GT fra 1972 er en rigtig sjldenhed - p danske nummerplader.
Click to enlarge

Andrea er fra Italien - ligesom cyklen :-) Motorcyklen er en 850 T5 fra 1985, original bortset fra spejle og Stucchi kåbe.

Andrea er fra Italien - ligesom cyklen :-) Motorcyklen er en 850 T5 fra 1985, original bortset fra spejle og Stucchi kbe.
Click to enlarge

Peter fra Wien/Østrig byggede denne racercykel helt tilbage i 1980 - og vandt sit første løb på den......

Peter fra Wien/strig byggede denne racercykel helt tilbage i 1980 - og vandt sit frste lb p den......
Click to enlarge

Robert fra Australien har selv restaureret sin sin LM3 fra 1982 - Meget original.

Robert fra Australien har selv restaureret sin sin LM3 fra 1982 - Meget original.
Click to enlarge

California fra 1987 med Walter sidevogn fra 1988. Rune i Norge har haft cyklen fra ny, og har kørt over 150.000 km på den.

California fra 1987 med Walter sidevogn fra 1988. Rune i Norge har haft cyklen fra ny, og har krt over 150.000 km p den.
Click to enlarge

Eksporteret fra Italien til USA, og importeret til Frankrig Jean-François har denne LM1 fra 1977, med 30.000 km på tælleren.

Eksporteret fra Italien til USA, og importeret til Frankrig Jean-Franois har denne LM1 fra 1977, med 30.000 km p tlleren.
Click to enlarge

Rune, Norge, 1200 Sport, 2007

Rune, Norge, 1200 Sport, 2007
Click to enlarge

Per, Danmark, V65 Florida, 1993

Per, Danmark, V65 Florida, 1993
Click to enlarge

Jon, Den Spanske del af Baskerlandet, V65C, 1986

Jon, Den Spanske del af Baskerlandet, V65C, 1986
Click to enlarge

Andrea, Italien, V11 Sport Rosso Mandello, 2001

Andrea, Italien, V11 Sport Rosso Mandello, 2001
Click to enlarge

David, England, Le Mans 1

David, England, Le Mans 1
Click to enlarge

Jan, Holland, 750 S3

Jan, Holland, 750 S3
Click to enlarge

Jan, Holland, Sport 1100 i

Jan, Holland, Sport 1100 i
Click to enlarge

Geoff, New Zealand, Le Mans, 1978, rigtig mange modifikationer.

Geoff, New Zealand, Le Mans, 1978, rigtig mange modifikationer.
Click to enlarge

Klaus, Danmark, California III C.I. ie, 1991, kun produceret i 339 eksemplarer.

Klaus, Danmark, California III C.I. ie, 1991, kun produceret i 339 eksemplarer.
Click to enlarge

Juan, Ibiza, Spanien, LM2, 1981, Cerani forgaffel, Öhlins dæmpere, WBO tank, 17" hjul, osv

Juan, Ibiza, Spanien, LM2, 1981, Cerani forgaffel, hlins dmpere, WBO tank, 17 hjul, osv
Click to enlarge

Russ, England, 1980, 38mm Marzochhi forgaffel, udvendigt oliefilter, og meget specielle udstødninger.

Russ, England, 1980, 38mm Marzochhi forgaffel, udvendigt oliefilter, og meget specielle udstdninger.
Click to enlarge

Prototype MGS/01, bygget til Moto Guzzi af Ghezzi & Brian. - for pokker hvor er den flot !!!

Prototype MGS/01, bygget til Moto Guzzi af Ghezzi Brian. - for pokker hvor er den flot !!!
Click to enlarge

Se hvis jeg boede i Italien ligesom Anders, ville jeg i hvert fald ikke købe min MC på den anden side af Alperne :-) En KTM Duke II er nu ikke så ringe endda, så den kommer med i galleriet på dispensation.

Se hvis jeg boede i Italien ligesom Anders, ville jeg i hvert fald ikke kbe min MC p den anden side af Alperne :-) En KTM Duke II er nu ikke s ringe endda, s den kommer med i galleriet p dispensation.